Skapa din bästa arbetsplats hemma

Spenderar du en del av eller hela dina arbetsdagar hemma? Då vet du att det finns många fördelar med det. Du bestämmer till exempel själv dina arbetstider och när du ska ta paus, du slipper pendla och du kan gå runt i mysdress hela dagen om du vill. Men du har säkert också upptäckt att det underlättar med ordning & reda, en bra stol och rätt belysning. Jag har gjort en broschyr om detta och lite till.

Hemmakontoret liten

I sju steg guidar jag dig till hur du skapar en arbetsmiljö hemma som är perfekt för dig och dina behov. Vi går igenom allt från hur du rensar i röran till hur du skapar stilen. Jag tycker nämligen att arbetsplatsen hemma är minst lika viktig som vilket kontor som helst. Där behöver du känna arbetsro, arbetsglädje, ordning och struktur och det vill jag hjälpa dig med. Och var inte ledsen om du inte har kontoret hemma – broschyrens tips fungerar egentligen för alla kontor. Nu bjuder jag på broschyren. Klicka på länken nedan och ladda hem den!

Bilden överst från Pinterest.

Ladda hem PDF-broschyren här

5 reaktioner till “Skapa din bästa arbetsplats hemma

  1. Det är så viktigt att ha en bra arbetsmiljö hemma med. Jag jobbar mycket hemifrån, för att jag vill. Har även plats på ett kontorshotell. Men hemma skulle jag vilja ha ett snyggt ståbord i gästrummet, som kan vara ett snyggt bort för en vas med blommor eller nåt när jag inte jobbar. Har inte hittat något och har även haft en inredare hemma som också fastnat dessvärre.

    Gillad av 1 person

  2. Vilken inspiration – jag jobbar hemifrån men har faktiskt också just fått ett bord i ett kontor som vi är fyra som delar, så jag ska med nyfikenhet se vad jag kan få till!

    Gillad av 1 person

Lämna en kommentar